Marijn Coertjens

Pralines

Volg ons op sociale media:

Alle recepten zijn unieke creaties van Marijn Coertjens, gemaakt en samengesteld met meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied van de chocolade. Deze vakkennis is gelauwerd in binnen- en buitenland en door de grootste namen in de chocoladewereld.

Wij gebruiken voornamelijk chocolades gemaakt in België. Deze couverture chocolades zijn van de hoogste kwaliteit met enkel gebruik van echte cacaoboter, wat de perfecte smaak en juiste textuur van de chocolade garandeert. Onze melkchocolade is altijd hoog in cacaogehalte omdat Marijn graag een goede chocoladesmaak heeft. Zo is de zoetheid van de melkchocolade milder en de kleur donkerder dan de meesten gewoon zijn. Kleuren zijn altijd gemaakt met natuurlijke kleurstoffen.

 

pompelmoes

Grapefruit Button

Ganache op smaak gebracht met pompelmoessap. Omhuld met Belgische witte chocolade en een bodem van fondantchocolade 60%.

Fresh And Fruity

lime

Lime Button

Ganache op smaak gebracht met limoensap. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.

Fresh And Fruity

passievrucht

Passion Fruit Button

Ganache op smaak gebracht met passievruchtensap. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.

Fresh And Fruity

Vanilla Button

Witte chocolade ganache met een royale hoeveelheid vanillezaadjes van de Madagaskar Bourbon Vanille. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.

Buitenbeentjes

karamel

Zeezout Karamel

De alom geliefde karamel met een vleugje zeezout. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.

Double Impact

Coertjens

Coertjens

Praliné gemaakt van amandelen uit Sicilië en hazelnoten uit Piemonte. Omhuld met Belgische melkchocolade 45%.

Are you nuts

Marijn

Marijn

Praliné gemaakt van San Saba pecannoten. Omhuld met Belgische melkchocolade 45%.

Are you nuts

Gianduja

Gianduja

Originele hazelnootchocolade, bereiding met oorsprong in Noord-Italië. Omhuld met Belgische melkchocolade 45%.

Are you nuts

pink panther

Pink Panther

Ganache van framboos. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.

Fresh And Fruity

purple rain

Purple Rain

Ganache van cassisbesjes. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.

Fresh And Fruity

Yabai

Yabai

Ganache op smaak gebracht met Kyoto Kuro Shichimi, een exclusieve Japanse mix van verschillende pepers. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.  

Spice up your life, Buitenbeentjes

basil lemon

Basil Lemon

Ganache in balans gebracht met verse basilicumblaadjes en vers geperst citroensap. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.  

Fresh And Fruity, Infusion

lady

Lady

Ganache delicaat op smaak gebracht met cassisbesjes en geïnfuseerd met Lady Grey thee. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%. Eén van Marijns favoriete combinaties.

Fresh And Fruity, Infusion

earl grey

Earl Grey

Ganache geïnfuseerd met Earl Grey thee. Het aroma van bergamot met zwarte thee is een klassieker bij de Britse tea time. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%

Infusion

croco

Crocodile

Ganache op smaak gebracht met premium Iraanse pistachenoten. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.

Spice up your life, Buitenbeentjes

koffie

Coffee

Ganache met een mooi evenwicht tussen fondantchocolade en espressokoffie. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.

Double Impact

banana

Banana

Ganache van fondant- en melkchocolade met banaan op smaak gebracht. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.  

Fresh And Fruity, Double Impact

lavendel

Lavendel

Ganache van fondantchocolade geïnfuseerd met lavendelbloemetjes. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.  

Infusion, Buitenbeentjes

madagaskar

Grand Cru Madagascar 72%

Ganache gemaakt van cacaobonen uit Madagaskar, het grote excentrieke eiland ten zuidoosten van Afrika. Stevige cacaosmaak, toetsen van peper en rode vruchten. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.  

Grand Cru

Grenada

Grand Cru Grenada 75%

Ganache gemaakt van cacaobonen uit Grenada, het zuidelijkste eiland van de Caraïben, net boven de Venezolaanse kust. Een stevige cacaosmaak met florale toetsen. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.  

Grand Cru

Costa Rica

Grand Cru Costa Rica 75%

Ganache gemaakt van cacaobonen uit Costa Rica, het weelderig land op de smalle strook in Midden-Amerika. Verfijnde cacaosmaak met een milde bitterheid. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.  

Grand Cru

Vietnam

Grand Cru Vietnam 80%

Ganache gemaakt van cacaobonen uit Vietnam, in Zuidoost-Azië, dat bij vele reizigers tot de verbeelding spreekt. Robuuste cacao met een subtiele zuurgraad. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.  

Grand Cru

pallet or

Pallet Or

Voor de signatuur donkere chocolade praline koos Marijn voor niets minder dan Criollo bonen uit Mexico. De witte cacaobonen zijn zeldzaam en kostbaar en ze hebben een fluwelen cacaosmaak en een zachte bitterheid in de nasmaak. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.  

Double Impact

appel

Apple Pie

Ganache gemaakt met biologische appels en op smaak gebracht met karamel en een vleugje kaneel. Omhuld met Belgische melkchocolade 45%.  

Fresh And Fruity

Kompas

Ganache met Chinese vijfkruidenmengeling die Marijn in zijn periode in Hongkong veel gebruikte: Steranijs, Peper, Venkelzaad, Kruidnagel & Kaneel. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.  

Spice up your life

aardbei

Bosaardbei

Bosaardbeien, Marijns favoriete vruchten, verwerkt in een ganache. Omhuld met Belgische melkchocolade 45%.  

Fresh And Fruity

robusta

Robusta

Hazelnootpraliné van Piemonte hazelnoten op smaak gebracht met Robusta koffiebonen. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.  

Are you nuts

tiger

Tiger

Marijns welbekende infusie van chai thee brengt deze ganache op smaak. Met de ontelbare specerijen is dit een unieke masala. De Thaise melkthee met specerijen vormt hier de inspiratie voor. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.  

Infusion, Spice up your life

rum

Rhum of the Caribbean

Ganache van fondantchocolade met een piratenscheut rum uit Barbados. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.  

Robbing The 
Liquor Store