Marijn Coertjens

Zeevruchten

U bevindt zich hier: Home > Zeevruchten

Volg ons op sociale media:

Een favoriete smaak voor velen en zo ook voor Marijn: karamel met zeezout.
Dit inspireerde hem om het zeevruchten assortiment te maken met altijd als basis een karamel op smaak gebracht met de bekende Sel De Guerande.
Dat combineerde hij dan met de verschillende smaken.

Het assortimentdoosje zeevruchten bevat 2 stuks van de 7 verschillende pralines.
Kleuren zijn altijd gemaakt met natuurlijke kleurstoffen.

 

strandgaper

Strandgaper

Karamel op smaak gebracht met zeezout gecombineerd met ganache van banaan. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.

Fresh and fruity

oester

Oester

Karamel op smaak gebracht met zeezout gecombineerd met ganache van Costa Rica chocolade 75%. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60% en Belgische witte chocolade.

double impact

kokkel

Kokkel

Karamel op smaak gebracht met zeezout gecombineerd met hazelnoten (Piemonte) praliné op smaak gebracht met speculaaskruiden. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60% en Belgische witte chocolade.

Are you nuts?

wentelschelp

Wentelschelp

Karamel op smaak gebracht met zeezout gecombineerd met pindanoten praliné. Omhuld met Belgische melkchocolade 45% en Belgische witte chocolade.

Are you nuts?

mossel

Mossel

Karamel op smaak gebracht met zeezout gecombineerd met ganache van Iraanse pistachenoten. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60% en Belgische witte chocolade.

Are you nuts?

krab

Krab

Karamel op smaak gebracht met zeezout gecombineerd met hazelnoten (Piemonte) praliné. Omhuld met Belgische melkchocolade 45%.

Are you nuts?

zeepaard

Zeepaard

Karamel op smaak gebracht met zeezout gecombineerd met amandel (Sicilië) praliné. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60% en Belgische witte chocolade.

Are you nuts?